Welkom

Bent u op zoek naar gietwerk of metaalproducten in middelgrote of grote series?

 

Dan bent u als zakelijk klant bij Deltaplus Metaalproducten BV aan het juiste adres.

Met meer dan 30 jaar ervaring in gietwerk en andere metaalproducten, bieden wij u een uitgebreid assortiment. Wij leveren grijs- en nodulair gietijzer, gietstaal, aluminium in zand- en coquille maar ook spuitgietwerk, inox/ rvs, hoog gelegeerd gietwerk en smeedwerk, desgewenst voorzien van een kwaliteitscertificaat.

Bovendien beschikken wij over uitstekende mogelijkheden tot machinale nabewerking, oppervlaktebehandelingen, assemblage en voorraadbeheer.

Al onze producten worden volledig volgens de wensen van de klant vervaardigd. Wij hebben geen standaardproducten in ons assortiment, alles is maatwerk.

Deltaplus heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kostenbeheersing.

Op onze website krijgt u een eerste, beknopte indruk van de mogelijkheden die wij bieden. Voor meer specifieke vragen of een nadere kennismaking nodigen wij u uit om ons contactformulier in te vullen. Wenst u een offerte aan te vragen, dan kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier hiernaast.
Wij helpen u graag verder!